Összetevők: tápiókakeményítő
Felhasználása: puding készítéshez.
Elkészítése: a gyöngyöket vízbe vagy növényi tejbe (pl. Sojade szójaital) kell áztatni kb 5-10 percig,…
Összetevők: tápiókakeményítő
Felhasználása: puding készítéshez.
Elkészítése: a gyöngyöket vízbe vagy növényi tejbe (pl. Sojade szójaital) kell áztatni kb 5-10 percig, amíg a…
ÉdenPremium Tápióka Keményítő(250g)
A tápiókát maniókából (kasszáva, mandióka, yuka, Manihot esculeta), egy trópusi növény gumós gyökeréből állítják elő, amely a kutyatejfélék családjához tartozik.…
Ha finom és egészséges kenyeret akarunk sütni, akkor abba mindig kell búzakovász. A búzakovásszal sokkal könnyebb tésztát gyúrhatunk!
A kenyér a…
Felhasználható mártások, puding, krém készítéséhez, ételek besűrítésére.
Forrás: Dénes-Natura.hu…
Naturbit kukorica keményítő(500g)
A kukoricakeményítőt kukoricából nyerik, a glükóz egyik polimere, színtelen szagtalan fehér por. Az élelmiszeriparban dúsítóanyagként használják, felhasználható mártások vagy krémek…
Nature Cookta Tápióka Keményítő(500g)
A tápióka keményítő, melyet tápiókalisztként is ismernek, egy olyan keményítőt tartalmazó liszt, melynek íze kicsit édeskés és a "mindenmentes" konyha…
NaturPiac Bio Kukoricakeményítő(200g)
Összetevők: 100% bio kukoricakeményítő
Felhasználás:
főzelékekhez, krémekhez, levesekhez sűrítéshez.
Forrás: naturpiac.hu…